Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 20:35

Παραδίνεται ανακαινισμένο το ισόγειο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Παραδίνεται ανακαινισμένο το ισόγειο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Ολοκληρώθηκε και παραδίδεται η πρώτη φάση του έργου αναδιαρρύθμισης του ισογείου και των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. Ετσι ένα μεγάλο τμήμα του ισογείου, πλήρως ανακαινισμένο την ερχόμενη Τετάρτη 8 του μηνός στις 10 το πρωί που γίνεται η διοικητική παραλαβή, θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για την λειτουργία του νοσοκομείου.

Στην πρώτη αυτή φάση, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται για την ολοκλήρωση του έργου, θα παραδοθούν προς χρήση οι εξής χώροι: Αιματολογικό Εργαστήριο, Εργαστηριακός Ελεγχος, Ψυγεία (2 χώροι), Γραφείο, Αιμοληψίες, Διεύθυνση Αιμοδοσίας, Γραφείο Ιατρών, Ακάθαρτα, Ανάπαυση Προσωπικού, Αιματολογικό Εργαστήριο, Βιοχημικό, Μικροβιολογικό, Καλλιέργειες, Λήψεις Δειγμάτων, WC Ιατρών - Αποδυτήρια (2 χώροι), Γραφείο Κίνησης Ασθενών, Εκδοση εισιτηρίων Διευθυντής Καρδιολογικού, Καρδιολογικό, Παθολογικό, ΑΤΜ, Οφθαλμολογικό, Γυναικολογικό, WC Ασθενών, WC Ανδρών/Γυναικών - προθάλαμος, διάδρομος (από τα μαγειρεία μέχρι και το Γραφείο Κίνησης ασθενών), κλιμακοστάσιο.

Επίσης οι εξωτερικοί χώροι του νοσοκομείου, και πιο συγκεκριμένα  οι προσόψεις του κτηρίου (από τη συνδετήρια δοκό μέχρι και την είσοδο), η πρόσοψη των πλυντηρίων και ο χώρος εγκατάστασης του ψυκτικού μηχανήματος και του συγκροτήματος απολύμανσης λυμάτων.

Να σημειώσουμε ότι όλοι αυτοί οι  χώροι είναι πλήρως περαιωμένοι και όλες οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί. Τα μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί είναι πλήρως εγκατεστημένα και έτοιμα προς χρήση.

Τέλος να αναφέρουμε ότι συνολικός προϋπολογισμός όλου του έργου είναι 1,25 εκ. ευρώ και ανάδοχος είναι η εταιρεία "Λεωνίδας Σιώρης και ΣΙΑ Ε.Ε.".

 

Κ.Μπ.