Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 09:45

2,5 χρόνια φυλακή στον ιδιοκτήτη των σκύλων, που δάγκωσαν γυναίκα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
2,5 χρόνια φυλακή στον ιδιοκτήτη των σκύλων, που δάγκωσαν γυναίκα στην Καλαμάτα

Δύο χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση, με αναστολή, επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας στον 58χρονο ιδιοκτήτη των δύο σκυλιών, τα οποία τον περασμένο Μάρτιο επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρά τραύματα σε 49χρονη γυναίκα που περνούσε έξω από το σπίτι του, στην οδό Ηρώων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Το δικαστήριο έκρινε τον εν λόγω ιδιοκτήτη -που άσκησε έφεση επί της ποινής- ένοχο για πρόκληση “σωματικής βλάβης εξ αμελείας παρ’ υπόχρεο”, όπως δήλωσε στην “Ε” ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Παναγιώτης Νταής.

Ειδικότερα, η έδρα αποδέχθηκε τις καταθέσεις διαφόρων μαρτύρων, σύμφωνα με τις οποίες η επιδικαζόμενη επίθεση δεν ήταν η πρώτη που είχαν κάνει τα συγκεκριμένα σκυλιά σε άνθρωπο, καθώς -όπως υποστήριξαν οι μάρτυρες- ο ιδιοκτήτης τους άφηνε συχνά ανοιχτές τις πόρτες της αυλής του σπιτιού του, στην οποία βρίσκονταν οι δύο σκύλοι.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η πόρτα της αυλής του ήταν κλειστή, όμως χωρίς να το αντιληφθεί αυτή είχε χαλάσει, με συνέπεια να βρεθούν τα δύο σκυλιά στον δρόμο, έξω από το σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER