Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 17:04

Μεσσηνία: 2,5 χρόνια για πώληση ηρωίνης

Γράφτηκε από την
Μεσσηνία: 2,5 χρόνια για πώληση ηρωίνης

Σε 2,5 χρόνια φυλάκιση ως εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών καταδικάστηκε Ρομά από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, καθώς κρίθηκε ένοχος ότι πωλούσε ηρωίνη σε ναρκομανείς.

Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες για τις... επαγγελματικές δραστηριότητες του κατηγορουμένου, έκαναν έφοδο στον καταυλισμό όπου ζει με την οικογένειά του στα Αρφαρά. Μέσα στο τσαντίρι δεν βρήκαν ποσότητες ηρωίνης, βρήκαν όμως ίχνη του ναρκωτικού πάνω σε τηλεκάρτες, σε ένα πιάτο και μια πλαστική θήκη, καθώς και σακουλάκια κομμένα για τη συσκευασία της. Επίσης, βρέθηκαν 4 χάπια Υπνοστεντόν, ενώ κάτω από σωρούς ρούχων οι αστυνομικοί βρήκαν 4 κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 1.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 20, 10 και 5 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος πάντως στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τα λεφτά αυτά τα μάζευε για να πληρώσει τις ασφάλειες των δύο αυτοκινήτων του, ενώ τα χάπια τα έπαιρνε ο ίδιος. Υποστήριξε ακόμα ότι έπεσε στην πρέζα πριν 15 χρόνια, όταν η πρώτη του γυναίκα σκοτώθηκε σε δυστύχημα και είχε φτάσει να κάνει 4-5 γραμ. ηρωίνης τη μέρα.

Ν.Κ.


NEWSLETTER