Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 19:50

Καλαμάτα: Ελεύθερος υπό όρους ο 38χρονος κατηγορούμενος για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση στο οικογενειακό του περιβάλλον

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ελεύθερος υπό όρους ο 38χρονος κατηγορούμενος για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση στο οικογενειακό του περιβάλλον

Να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη, με την προϋπόθεση να μείνει σε απόσταση και να μην πλησιάζει τη γυναίκα και την κόρη του, καθώς και να εμφανίζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας Καλαμάτας για τον 38χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και χτυπούσε τη σύζυγό του και είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την 13χρονη κόρη τους.

Ο κατηγορούμενος πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή Καλαμάτας, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του βιασμού, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, για κατάχρηση ανήλικης, για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες. Επίσης, στον 38χρονο, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία, επιβλήθηκε και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Θυμίζουμε ότι η σύζυγός του κατήγγειλε τη Δευτέρα στην Ασφάλεια Καλαμάτας ότι στα 13 χρόνια γάμου της έχει επανειλημμένα βιαστεί από το σύζυγό της, ο οποίος την χτυπούσε. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, η ίδια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει τη βία που έχει υποστεί, γιατί φοβόταν ότι σειρά είχε η 13χρονη κόρη της, η οποία οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε παρενοχληθεί τρεις φορές σεξουαλικά από τον πατέρα της, τη μία από αυτές όταν ήταν 8 χρονών.


NEWSLETTER