Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 19:19

Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων: Στη συνάντηση με την ΠτΔ  και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κυπαρισσίας

 

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, στην οποία συμμετέχει και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Αθανάσιος Πετρόπουλος, είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι πρόεδροι με επικεφαλής τον πρόεδρο της Συντονιστικής Δημήτρη Βερβεσό, ενημέρωσαν την κ. Σακελλαροπούλου για θέματα που αφορούν τη δικαιοσύνη και το δικηγορικό σώμα. Επίσης, της παρέδωσαν το κοινό ψήφισμα που συνυπέγραψαν με τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο, στο οποίο εκφράζουν την ανησυχία τους για τα εθνικά ζητήματα και τη θέλησή τους για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης του κυπριακού ζητήματος, που θα διασφαλίζει την προστασία των ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων και την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου και του Διεθνούς Δικαίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι: Ηλίας Κλάππας πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Ευρώπη Αρτόγλου πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, Δημήτριος Δημητρουλόπουλος πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας, Αθανάσιος Ζούπας πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, Παναγιώτης Καρίπογλου πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Νικόλαος Λογοθέτης πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Αθανάσιος Μακρυγιάννης πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Μιχαήλ Νικολάου πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, Δημήτριος Ορφανός πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και Αθανάσιος Πετρόπουλος πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Κ.Μπ.