Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024 19:31

Μεσσηνία: 4 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση στον 46χρονο, που χτύπησε τη σύντροφό του με λοστό

Μεσσηνία: 4 χρόνια και 3 μήνες φυλάκιση στον 46χρονο, που χτύπησε τη σύντροφό του με λοστό

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών, εκτιτέα στο σύνολό της και χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση, επέβαλε σήμερα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας στον 46χρονο από την Αλβανία, που χτύπησε με λοστό την 25χρονη σύντροφό του στα Φιλιατρά.

Το σοβαρό σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το Σάββατο με τον 46χρονο κατά τη διάρκεια καβγά να χτυπά αρχικά στο πρόσωπο και στη συνέχεια να καταφέρει βάναυσα χτυπήματα με τον λοστό στο σώμα και τα πόδια  της συντρόφου του. Η γυναίκα τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ ο άνδρας συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και κατασχέθηκε ο λοστός μήκους σχεδόν… ενός μέτρου.

Οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, όπου έλαβε προθεσμία για να δικαστεί τελικά σήμερα Δευτέρα για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Το θύμα της επίθεσης από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές για όλα τα δικαιώματα, των οποίων μπορούσε να κάνει χρήση λόγω της φύσης της επίθεσης (κουμπί πανικού κ.α.), αλλά η ίδια δεν ζήτησε κάτι, παρά μόνο δήλωσε ότι επιθυμεί μετά το εξιτήριό της να μεταβεί στο πατρικό της σπίτι για να διαμείνει με ασφάλεια.

Δ.Πλ.