Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 08:00

Ολοκληρώνεται η ανάκριση για τα ναρκωτικά: Μέσα και ο φερόμενος αρχηγός από τον Πύργο

Γράφτηκε από την

Συνοδεία του δικηγόρου του, χθες νωρίς το πρωί, εμφανίστηκε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας ο 56χρονος που φέρεται ως αρχηγός της οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών με έδρα τον Πύργο.

Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου ανακρίτρια και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο κι έτσι θα οδηγηθεί στις φυλακές μαζί με τους άλλους δύο φερόμενους ως αρχηγούς των οργανώσεων της Αμαλιάδας και του Λευκοχωρίου. Θυμίζουμε ότι 10 από τους συνολικά 19 κατηγορούμενους ως μέλη του δικτύου διακίνησης ηρωίνης και χασίς έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, 5 έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ σε κατ' οίκον περιορισμό έχουν τεθεί ο απόστρατος αστυνομικός από το χωριό Κόκλα μαζί με τον 20χρονο γιο του κι ένας ακόμα κατηγορούμενος από την Ηλεία. Για τους 3 τελευταίους υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή τους ή μη και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποφανθεί το Δικαστικό Συμβούλιο.
Στις δικαστικές αρχές δεν εμφανίστηκε ούτε χθες ο τσιγγάνος «χοντρέμπορος» ηρωίνης από το Ζεφύρι, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ν.Κ.