Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 18:13

Οι διαλέξεις Καλογεράκη στο Elite City Resort

Οι διαλέξεις Καλογεράκη στο Elite City Resort

Δύο παρουσιάσεις - διαλέξεις έκανε ο δρ. Γιάννης Καλογεράκης την περασμένη Παρασκευή και Δευτέρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Elite City Resort, στην Καλαμάτα. Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή παρουσίασε το θέμα «Μαμά μόνο μία!».

Το περιεχόμενο της διάλεξης αυτής κινήθηκε στους εξής βασικούς άξονες: α) Πώς επικοινωνώ αποτελεσματικά με παιδιά και εφήβους. β) Μιλώ με τα παιδιά μου (όχι στα παιδιά μου). γ) Πώς οι διάλογοι με τα παιδιά μας δεν είναι δικοί μας μονόλογοι. δ) Βοηθώ τα παιδιά μου να αναπτύξουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη. ε) Καθοδηγώ τα παιδιά μου ώστε να προσαρμόζονται, να έχουν αυτοπειθαρχία και κοινωνικές ικανότητες. στ) Προετοιμάζω το παιδί μου για να είναι ανάμεσα στους ηγέτες του αύριο.

Την Δευτέρα έγινε η δεύτερη παρουσίαση του δρ. Γιάννη Καλογεράκη  με θέμα «Οι επαγγελματίες, ηγέτες και πρεσβευτές», με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον τομέα του τουρισμού και των υπηρεσιών ή όσους σκέφτονται να  διευρύνουν τους ορίζοντες τους σε επαγγελματικές δραστηριότητες. 

Οι εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν από το ξενοδοχείο Elite City Resort σε συνεργασία με το Σχολείο Τουρισμού και το Καλαμάτα:21.