Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 17:41

Διαφορετικές αποφάσεις για την έκτακτη εισφορά στους κυνηγετικούς συλλόγους της Μεσσηνίας

 

Οι κυνηγοί - μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας δεν θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά 7 ευρώ για φιλοθηραματικούς σκοπούς. Αντίθετα, οι συνάδελφοί τους μέλη του Συλλόγου του Χαρακοπιού θα πληρώσουν έκτακτη εισφορά 5 ευρώ για τους ίδιους σκοπούς.

Ειδικότερα, ο δασάρχης Κυπαρισσίας Νίκος Χριστοδούλου δεν ενέκρινε την επιβολή έκτακτης εισφοράς 7 ευρώ, για κάθε κυνηγό - μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, για την κυνηγετική περίοδο 2016 - 2017, για φιλοθηραματικούς σκοπούς και ειδικότερα για τη μισθοδοσία και ασφάλεια του θηροφύλακα, όπως και τα έξοδα κίνησης και συντήρησης του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την απόφαση του δασάρχη, η «δαπάνη τους δύναται να καλυφθεί από το υπάρχον υψηλό αποθεματικό που υπάρχει στο σύλλογο».

 

Από την άλλη, ο δασάρχης Καλαμάτας Σπύρος Κατσίποδας ενέκρινε «την επιβολή έκτακτης εισφοράς 5 ευρώ υπέρ του Κυνηγετικού Συλλόγου Χαρακοπιού και την επιβολή εκτάκτου εισφοράς 5 ευρώ υπέρ Γ' ΚΟΠ, για κάθε κυνηγό - μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Χαρακοπιού για φιλοθηραματικούς σκοπούς και μόνο για την κυνηγετική περίοδο 2016 - 2017».