Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 08:56

Κινδύνεψαν 2 αδέλφια ψαράδες στον Αγρίλη   

Κινδύνεψαν 2 αδέλφια ψαράδες στον Αγρίλη   

Δύο αδέλφια κινδύνεψαν το βράδυ της Τρίτης επιστρέφοντας από το βραδινό τους ψάρεμα, όταν η μικρή βάρκα στην οποία επέβαιναν ανατράπηκε από τα κύματα λίγο πριν μπουν στο μικρό λιμάνι στον Αγρίλη.

Κατάφεραν όμως να βγουν σώοι στη στεριά αν και η βάρκα τους κομματιάστηκε και έτσι η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, δύο αδέλφια, ο Θεόδωρος και ο Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος που βρίσκονται στην περιοχή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είχαν πάει για ψάρεμα, όταν η θάλασσα άρχισε να φουρτουνιάζει και να έχει μεγάλα κύματα. Προσπαθώντας να μπουν στο λιμάνι του Αγρίλη ένα μεγάλο κύμα ανέτρεψε τη μικρή τους βάρκα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό. Μάλιστα ο Θεόδωρος πλακώθηκε από την ίδια τη βάρκα και όπως μας είπε ο ίδιος, αν ένα μεγάλο κύμα δεν την έδιωχνε από πάνω του τότε τα πράγματα μπορεί να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Ευτυχώς το συμβάν έγινε λίγο έξω από το λιμάνι κι έτσι κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι αυτό, ενώ άνθρωποι που είδαν τι είχε συμβεί έσπευσαν να τους βοηθήσουν ρίχνοντας στη θάλασσα σωσίβια.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και η Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας περισσότερο για προληπτικούς λόγους, από το οποίο στη συνέχεια πήραν εξιτήριο. Η βάρκα τους που κομματιάστηκε στα βράχια ανασύρθηκε χθες.

Κ.Μπ.