Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2016 16:37

Παίρνουν καταθέσεις για το αγροτικό μπλόκο στο Καλό Νερό 

Παίρνουν καταθέσεις για το αγροτικό μπλόκο στο Καλό Νερό 

Για ανωμοτί καταθέσεις έχουν κληθεί περίπου 20 άτομα τα οχήματα των οποίων (ΙΧ και τρακτέρ) καταγράφτηκαν κατά τις κινητοποιήσεις που είχαν γίνει από τον αγροτικό κόσμο στον κόμβο του Καλού Νερού πέρυσι το χειμώνα. 

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται μετά την παραγγελία που είχε δοθεί τότε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη στις κατά τόπους εισαγγελίες για να διαπιστωθεί κατά πόσο τελείται το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Ετσι ξεκίνησε η έρευνα και με βάση πινακίδες ΙΧ και τρακτέρ που είχαν καταγραφεί από τις αστυνομικές αρχές στον κόμβο του Καλού Νερού, εντοπίστηκαν οι ιδιοκτήτες τους βάσει των αδειών κυκλοφορίας και πλέον καλούνται να δώσουν εξηγήσεις.

Να σημειώσουμε ότι αυτοί που έχουν κληθεί είναι από Γαργαλιάνους, Φιλιατρά, Χριστιάνους, Σπηλιά, Καλό Νερό και Δυτική Μάνη. Οι κληθέντες θα δώσουν καταθέσεις στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα από σήμερα, ενώ κάποιοι ήδη έχουν ζητήσει και έχουν πάρει ολιγοήμερη αναβολή.

Με την συμπλήρωση της δικογραφίας, από την Εισαγγελία πλέον εξαρτάται αν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Κ.Μπ.