Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 18:25

Εκδηλώσεις στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Εκδηλώσεις στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Εκδηλώσεις θα γίνονται και αυτό το μήνα στο χώρο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας κάθε Τετάρτη στις 8 μ.μ., σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες, λάτρεις της τέχνης και γνώστες των διαφορετικών αντικειμένων που παρουσιάζονται.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 7 Δεκεμβρίου: "Μιλώντας για τέχνη …". Ειδικός στην ιστορία της τέχνης προσεγγίζει της διαφορετικές πτυχές της σε μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση - συζήτηση. Παράλληλα, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου ποιημάτων «Πονέματα ψυχής» της Π. Αντωνακοπούλου. 14 Δεκεμβρίου: "Χριστούγεννα για τους μικρούς μας φίλους …". Ημέρα διασκέδασης με κατασκευές για χριστουγεννιάτικα στολίδια και την παρουσίαση του παραμυθο-βιβλίου «Ο Μαξιλαρούλης και ο μικρός Σέρτζιο» της Ι. Στεργίου.

21 Δεκεμβρίου "Ζωντανή βιβλιοθήκη …": βραδιά όπου απλοί, καθημερινοί άνθρωποι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες σαν «ανοιχτά βιβλία», μιλώντας, συζητώντας με τον κόσμο και απαντώντας σε ερωτήσεις. 

Οσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες μπορούν να πάνε στο χώρο του Κέντρου στην Πλατεία Οθωνος 10 στον 1ο όροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kentroneon.wordpress.com"www.kentroneon.wordpress.com, 27211 10740, Δευτέρα έως Πέμπτη 5 - 10 μ.μ.