Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 19:11

Απίστευτο τροχαίο στη Σπάρτη: Αυτοκίνητο πετάχτηκε στον αέρα και μπήκε στην αυλή σπιτιού

Γράφτηκε από την
Απίστευτο τροχαίο στη Σπάρτη: Αυτοκίνητο πετάχτηκε στον αέρα και μπήκε στην αυλή σπιτιού

Τροχαίο ατύχημα που θα «ζήλευε τη σκηνή» και ο Αμερικάνικος κινηματογράφος έγινε το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 11:45 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες, ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο κατευθυνόμενο από Σπάρτη προς Τρύπη, χτύπησε σε μια πέτρινη κολόνα δεξιά, έφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αυλάκι και στην άκρη του αυλακιού σηκώθηκε στις 2 ρόδες, σκαρφάλωσε στη μάντρα άλλου σπιτιού, γκρέμισε τα κάγκελα και μπήκε στην αυλή αιωρούμενο.

Μάλιστα ένα κάγκελο λίγο έλειψε να διαπεράσει το αυτοκίνητο με ότι συνεπάγεται αυτό...

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο οδηγός και δύο ανήλικα παιδιά που κάθονταν στο πίσω κάθισμα, αλλά ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τον πατέρα και τα δύο παιδιά μετέφερε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σπάρτης. Το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο από Αθηναϊκή εταιρεία, ενώ ο οδηγός ήταν Αλβανικής καταγωγής.

Από την σύγκρουση εκσφενδονίστηκαν συμπαγές σίδερα (κάγκελα) τα οποία πετάχτηκαν σαν βέλη σε όλη την αυλή, ακόμα και στον πρώτο όροφο. Εκτός από ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο της αυλής, ζημιές προκλήθηκαν και στα σταθμευμένα αυτοκίνητα των ενοίκων του σπιτιού, ενώ η κάτοικος του σπιτιού ήταν έτοιμη να βγει με τα παιδιά της από το σπίτι εκείνη την ώρα.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο και ρύθμισαν την κυκλοφορία, ενώ η τροχαία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος. 

ΠΗΓΗ: apela.gr


NEWSLETTER