Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 20:07

Καταγγελία για έργο της ΔΕΥΑΜ 

Καταγγελία για έργο της ΔΕΥΑΜ 

Προχειρότητα και αδιαφορία καταλογίζει κάτοικος της περιοχής στη ΔΕΥΑΜ, ως προς τις εργασίες που η δημοτική επιχείρηση έκανε στο Μαυρομάτι Παμίσου, πριν ένα μήνα περίπου.

Σύμφωνα με την γραπτή του καταγγελία προς την «Ε», το πιο πάνω χρονικό διάστημα, η ΔΕΥΑΜ προέβη «στην απόφραξη μέρους του αγωγού υδροδότησης του Δημοτικού Διαμερίσματος Μαυροματίου», ωστόσο, «αν και ο αγωγός μερικώς "καθαρίστηκε", τα τελευταία μέτρα του, όπως τελικά φαίνεται, δεν κρίθηκε απαραίτητο να αποφραχτούν, με αποτέλεσμα τα τελευταία σπίτια να "απολαμβάνουν", όχι μόνο μειωμένη πίεση, αλλά και αμφίβολη ποιότητα νερού».

Επιπλέον, ο ίδιος κάνει λόγο για «προχειροδουλειά της ΔΕΥΑΜ», η οποία -όπως αναφέρει- «άφησε πίσω της κακοτεχνίες και χαντάκια, που πλέον δεν κρύβουν κινδύνους, αλλά προκαλούν επικίνδυνες καταστάσεις, όπως αυτή της φωτογραφίας».

Καταλήγοντας, ο αναγνώστης της «Ε» εκτιμά πως «ίσως η ΔΕΥΑΜ αποφάσισε πως τα έργα υδροδότησης σημείων πρασίνου είναι σημαντικότερα από τα έργα επισκευής και αποκατάστασης βλαβών του δικτύου ύδρευσης των δημοτών, ιδιαίτερα αν οι δημότες αυτοί κατοικούν σε "άκρες" του Δήμου Μεσσήνης και οι κακοτεχνίες και η αδιαφορία  δεν είναι ορατές από το ευρύ κοινό».