Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 18:50

Μέχρι αύριο αιτήσεις για τα δημοτικά ΚΔΑΠ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Μέχρι αύριο αιτήσεις για τα δημοτικά ΚΔΑΠ στην Καλαμάτα

Μέχρι και αύριο, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Καλαμάτας.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται στο ειδικό γραφείο που λειτουργεί στο ΚΕΠ του δήμου, στο ιστορικό Δημαρχείο, στην Αριστομένους. Τα ΚΔΑΠ θα λειτουργούν κατά τις απογευματινές ώρες, μετά τις 4 και σε αυτά τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα ενασχόλησης με τον αθλητισμό, το χορό, τη μουσική, τα εικαστικά, τη ρομποτική, το σκάκι κ.λπ.
Ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας προτίθεται να λειτουργήσει, ακόμα, ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ, στο Ανατολικό Κέντρο, με παραχώρηση χώρων από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών αθλητικών δραστηριοτήτων που θα εδρεύει στο Δημοτικό Στάδιο.

Ανάλογα με τη ζήτηση και τις αιτήσεις θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ σε σχολικές μονάδες σε όλη την περιφέρεια του δήμου. Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται να λειτουργήσουν 13 ΚΔΑΠ σε χώρους των ακόλουθων σχολείων (αν είναι πολλές οι αιτήσεις): 1ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10ο, 14ο, 18ο, 21ο Δημοτικά Καλαμάτας και Δημοτικά Αριος, Ασπροχώματος, Αρφαρών, Θουρίας και Λεΐκων.


NEWSLETTER