Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 14:38

Καλαμάτα: Γυναίκα τραυματίστηκε από κακοτεχνία της ΔΕΥΑΚ σε πεζοδρόμιο

Καλαμάτα: Γυναίκα τραυματίστηκε από κακοτεχνία της ΔΕΥΑΚ σε πεζοδρόμιο

 

Μια από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες της ζωής της, βίωσε η Μαρία - Λουϊζα Κωστέα, όταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής έπεσε σε ξεχασμένη - κακότεχνη παρέμβαση της ΔΕΥΑ Καλαμάτας και χτύπησε πολύ άσχημα στο πρόσωπο.

Οπως μας είπε και κατήγγειλε η γυναίκα, που ζει μόνιμα στη Γερμανία και κατάγεται από τη Μεγάλη Μαντίνεια, στις 11 το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, περπατούσε στη γωνία Υδρας και Μακεδονίας, όταν επιχείρησε να κατέβει από το πεζοδρόμιο και το πόδι της βούλιαξε, ανέλπιστα, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω με το πρόσωπο. Χτύπησε πολύ άσχημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εκανε ράμματα στο χείλος και πρήστηκε η μύτη της, που παραμένει ακόμα πρησμένη, ενώ η εικόνα του προσώπου της δείχνει τη σοβαρότητα του τραυματισμού της.

Η γυναίκα θα κινηθεί νομικά κατά του Δήμου Καλαμάτας και της ΔΕΥΑΚ, για “να προστατεύσω τον εαυτό και τους συμπολίτες μου, τους συμπατριώτες μου”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τον άσχημο τραυματισμό και την ταλαιπωρία της, παρατήρησε: “Νιώθω πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά. Ευτυχώς που με βοήθησε το σώμα μου. Θα μπορούσα να είχα σπάσει χέρια και πόδια”.

Η κ. Κωστέα σκέφτεται να παραστεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για να δείξει τι έπαθε στο δήμαρχο και στους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής, από αβλεψία και αμέλειά τους και, όπως σημείωσε “να μου πουν γιατί. Υπάρχουν μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι που περπατούν και μπορούν να πάθουν χειρότερα”.

Κλείνοντας, παρατήρησε ότι αρκετά πεζοδρόμια της Καλαμάτας έχουν χάλια και είναι επικίνδυνα.