Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 16:27

Ενημέρωση για προστασία από κλοπές και διαρρήξεις στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από την

Ενημερωτική ομιλία από τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα, για τα μέτρα προστασίας από κλοπές και διαρρήξεις, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Μια ομιλία που ήρθε σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσιος Κωνσταντόπουλος στον αστυνομικό διευθυντή, θέτοντάς του δύο βασικά αιτήματα: α) την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή την περίοδο της ελαιοσυγκομιδής που παρατηρείται αύξηση των κλοπών, και β) δίκυκλη αστυνόμευση για άμεση επέμβαση. Είχε καλέσει δε τον κ. Πούπουζα στους Γαργαλιάνους, ο οποίος και ανταποκρίθηκε με την προχθεσινή του ενημερωτική ομιλία.

Ο κ. Πούπουζας εστίασε στα μέτρα που μπορούν να παίρνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες στα σπίτια και στα καταστήματά τους, ώστε να γίνονται πιο ασφαλή και να αποτρέπουν τους επίδοξους διαρρήκτες. Σημείωσε πως ο καθένας θα πρέπει να είναι προσεκτικός και πάντα να έχει έννοια, προσέχοντας να μην αφήνει ποτέ ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα. Εδειξε παράλληλα οπτικό υλικό με μέτρα που μπορούν να πάρουν όλοι.

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντόπουλος τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και αναρωτήθηκε, γατί εφόσον υπάρχουν εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό του Δήμου Τριφυλίας 68.000 ευρώ για την ανακαίνιση του ΑΤ Γαργαλιάνων, ο κ. Κατσίβελας δεν δίνει το ΟΚ να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο.

 Κ.Μπ.