Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 17:05

Διοίκηση Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας κατά ΠΑΜΕ

Τους συναδέλφους τους στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Παναγιώτη Κουφαλάκο και Βαγγέλη Λαμπρόπουλο που ανήκουν στο ΠΑΜΕ, επικρίνει δριμύτατα η πλειοψηφία της διοίκησης του Κέντρου, μετά τις καταγγελίες της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Μεσσηνίας.

Κάνει λόγο για ανυπόστατες καταγγελίες, για επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας και “τον συνήθη δρόμο των καταγγελιών και της παραπληροφόρησης”. Παρατηρεί ότι σε κανένα από τα σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου δεν έχουν παραδοθεί κλειδιά του κτηρίου. Κι ενημερώνει πως παραδόθηκαν κλειδιά στον κ. Κουφαλάκο ως αντιπρόεδρο του Ε.Κ. για την κεντρική είσοδο και την είσοδο του 1ου ορόφου. Ωστόσο, αναφέρει ότι ενώ το κλειδί έπρεπε να το έχει μόνο ο κ. Κουφαλάκος, “εμφανίζοντο και άγνωστα άτομα που ανοιγόκλειναν το κτήριο και το γνωστό γραφείο στον 1ο όροφο. Αποφασίσαμε, λοιπόν, για λόγους ασφαλείας και μόνο οι κλειδαριές του κτηρίου, για τις οποίες είχατε παραλάβει κλειδιά, να αλλάξουν και να κατέχει κλειδί ο πρόεδρος, ο γεν. γραμματέας και οι τρεις εργαζόμενες υπάλληλοι του ΕΚΚ”.

Ακόμα, η πλειοψηφία της διοίκησης αναφέρει ότι έχει συμβάλει στην ανάκληση απολύσεων στελεχών των σωματείων του ΠΑΜΕ και μεταξύ άλλων, σημειώνει: “Εγκαλείται η διοίκηση του ΕΚΚ ότι παραχώρησε τους παραπάνω χώρους, στερώντας όπως λέγεται ζωτικούς χώρους λειτουργίας, ενώ είναι γνωστό πολύ καλά ποια είναι η αλήθεια. Εσείς όμως ουδέποτε ασχοληθήκατε να συμβάλλετε στις αγωνιώδεις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειτουργίας του κτηρίου και εξεύρεση λύσεων”.