Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 19:29

"Ανώνυμα και συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά του Νοσοκομείου Σπάρτης" καταγγέλει ο διοικητής

Γράφτηκε από την

Εδώ και λίγους μήνες το Νοσοκομείο Σπάρτης, έχει στοχοποιηθεί από ορισμένα άτομα τα οποία καλυπτόμενα πίσω από την ανωνυμία που τους παρέχει η ηλεκτρονική σελίδα  lakonikorama.blogspot.com, προβαίνουν στην ανάρτηση δημοσιευμάτων με περιεχόμενο εντελώς ανυπόστατο, εξόχως συκοφαντικό και απολύτως υβριστικό.

Τα ανώνυμα αυτά δημοσιεύματα έχουν σκοπό να επιφέρουν βλαπτικές συνέπειες στη λειτουργία του Οργανισμού, να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή μας και κυρίως να πλήξουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουμε ως Διοίκηση για είκοσι δύο  ( 22 ), τώρα μήνες για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, συνεργαζόμενοι με όλους τους εργαζόμενους του Γ. Ν. Σπάρτης, με τις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες καθώς και με όλους τους τοπικούς φορείς.

Με παραπληροφόρηση και με ψευδείς ειδήσεις γύρω από τη λειτουργία συγκεκριμένων ιατρικών τμημάτων του Νοσοκομείου, επιχειρούν να πλήξουν ιατρούς και νοσηλευτές και να απαξιώσουν το επιστημονικό έργο τους, δημιουργώντας παράλληλα κλίμα πανικού και τρομοκρατίας σε ασθενείς και εργαζόμενους στον ευαίσθητο χώρο της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας.

Είναι γνωστό ότι η τοπική κοινωνία ενημερώνεται συνεχώς με όλα τα μέσα για το παραγόμενο έργο του Γ. Ν. Σπάρτης και το συνδράμει τόσο με υλικές χορηγίες, όσο και με γραπτή ή προφορική έκφραση ευχαριστιών προς τη Διοίκησή του.

Χωρίς να επηρεαζόμαστε από τις αήθεις επιθέσεις εναντίον των προσώπων μας και των θεσμών που εκπροσωπούμε δηλώνουμε ότι πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε αταλάντευτα, εντός των υπηρεσιακών και νόμιμων πλαισίων την προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σε κάθε πολίτη.

Βεβαίως, κάνουμε γνωστό ότι σύσσωμα τα μέλη του Δ. Σ., έχουμε πάρει Απόφαση στο Διοικητικό Συμβούλιο και έχουμε ήδη αρχίσει την αναζήτηση δια της δικαστικής οδού του συντάκτη ή των συντακτών των δημοσιευμάτων αυτών, επιφυλασσόμενοι παντός περαιτέρω νομίμου δικαιώματός μας για συκοφαντική δυσφήμιση του Νοσοκομείου και του επιτελούμενου σ’ αυτό έργου, αλλά και της προστασίας της επαγγελματικής τιμής και της προσωπικότητάς μας.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                                                                                            Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Γ. Ν. ΣΠΑΡΤΗΣ &  Γ. Ν. – Κ. Υ. ΜΟΛΑΩΝ

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ                                                                                                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Ι. ΚΟΥΦΟΣ