Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 16:27

Συμμετοχή στην παιδική χορωδία του “Ορφέα”

Συμμετοχή στην παιδική χορωδία του “Ορφέα”

Παιδιά απ' όλες τις τάξεις του δημοτικού και του γυμνασίου καλεί ο Μουσικός Ομιλος Καλαμάτας “Ορφεύς” να συμμετάσχουν στην παιδική του χορωδία.

Η παιδική χορωδία του “Ορφέα ιδρύθηκε στις αρχές του 2018. Σε αυτήν διδάσκει και διευθύνει αφιλοκερδώς ο καθηγητής μουσικής Απόστολος Τσάφος, άριστος γνώστης ευρωπαϊκής και βυζαντινής μουσικής, με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

Η συμμετοχή στην παιδική χορωδία δεν έχει κόστος – και αποτελεί μια ευκαιρία για τα παιδιά να ασχοληθούν με τη μουσική, να μάθουν τη θεωρία της, να αγαπήσουν το χορωδιακό τραγούδι, να αποκτήσουν ευαισθησίες και να περάσουν ποιοτικό κι ευχάριστο χρόνο με καλή παρέα.

Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Παρασκευή στις 6 μ.μ., στον όροφο του κτηρίου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας. Αν όμως η ημέρα και η ώρα δεν εξυπηρετεί και η συμμετοχή είναι μεγάλη, ο “Ορφεύς” μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα.

Για πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθύνεται στον αντιπρόεδρο του “Ορφέα”, Αλέξανδρο Μπουφέα: τηλ. 27210 21532 και 6978-190104, e-mail: aleboufe@yahoo.gr