Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 15:05

Η αναφορά της Δέσποινας Βανδή στην επέλαση του «Ζορμπά» στην Μεσσηνία (φωτο)

Στον μεσογειακό κυκλώνα «Ζορμπά» ο οποίος χτύπησε μεταξύ άλλων και τον νομό Μεσσηνίας αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η Δέσποινα Βανδή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο Ακρογιάλι, καταγράφοντας τις ζημιές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία, ενώ δεν δίστασε σαν άλλη ρεπόρτερ να πάρει δηλώσεις και από κάτοικο της περιοχής για το φαινόμενο που έπληξε τη χώρα μας, με την βοήθεια της live μετάδοσης που έκανε από την παραλία.

Όπως έγραψε η ίδια: "Μπορεί ο Ζορμπάς να μην ακούμπησε την Αττική όπως είχε προβλεφθεί ωστόσο δείτε τι ζημιές προκάλεσε εδώ σε ένα χωριό έξω από την Καλαμάτα... Η θάλασσα ξέβρασε αυτές τις μεγάλες πέτρες που κάλυψαν κατά μήκος όλη την παραλία, το δρόμο φτάνοντας μέχρι και τις αυλές τους".

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε:

Η παρουσία της Δέσποινας Βανδή πάντως, μόνο τυχαία δεν ήταν στα παράλια του Μεσσηνιακού Κόλπου.

Πιο συγκεκριμένα, η σταρ της εγχώριας μουσικής πέρα από το μικρόφωνο της παρουσίασης του νέου «X-Factor» στο Epsilon, θα κρατήσει και… κουτάλα πρωταγωνιστώντας αλά Γκουίνεθ Πάλτροου σε ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ που συνδυάζει τα ταξίδια με τις συνταγές μαγειρικής.

Αυτό το είδος εκπομπής θεωρείται γνωστό διεθνώς και είναι αρκετοί οι celebrities που το έχουν δοκιμάσει. Η παραγωγή στην οποία θα δούμε την Δέσποινα Βανδή στηρίζεται στο «Spain… on the road again», που παρουσίασαν το 2008 η σταρ του Χόλιγουντ Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σεφ Μάρι Μπατάλι, αναδεικνύοντας τα μυστικά και την κουλτούρα της ισπανικής κουζίνας.

Μετά τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό έτσι, η Δέσποινα θα προσπαθήσει με τη σειρά της να αναδείξει τα μυστικά και την κουλτούρα της ελληνικής γαστρονομίας. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν την τραγουδίστρια υποστηρίζουν ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και δίνει μεγάλη σημασία στη σωστή διατροφή.

Πλέον, μένει να την απολαύσουμε μέσα από την τηλεόραση και τις εκπομπές της οι οποίες θα έχουν και γεύσεις από την Μεσσηνία.