Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 15:47

Συναντήσεις του περιφερειακού διευθυντή της Αστυνομίας στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Συναντήσεις του περιφερειακού διευθυντή της Αστυνομίας στην Καλαμάτα

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Καλαμάτα πραγματοποίησε χθες ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα και τον υπαστυνόμο Α’ Γεώργιο Παφιακόπουλο.

Επισκέφθηκαν τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, όπου σε θερμό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για θέματα συνεργασίας της ΕΛΑΣ με την τοπική Εκκλησία, ενώ ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στον κ. Στεφανόπουλο υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που κλήθηκε να επιτελέσει.

Επίσης επισκέφθηκαν την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη, η οποία καλωσόρισε τον κ. Στεφανόπουλο και του ευχήθηκε με τη σειρά της αφενός καλή επιτυχία στο έργο του και αφετέρου τη συνέχιση της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο αρχών. Εξέφρασε, επίσης, τη βεβαιότητα για την αποτελεσματικότητά του κατά την άσκηση των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Η κ. Αλειφέρη προσέφερε στον υποστράτηγο βιβλίο του Παναγή Κουμάντου με τίτλο “Σπουδή του βίου και της Πολιτείας του Αλέξανδρου Κουμουνδούρου”.

Εθιμοτυπική επίσκεψη και στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα πραγματοποίησε ο κ. Στεφανόπουλος. Ο δήμαρχος τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ευχόμενος κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές του.

Τέλος συναντήθηκαν και με την αντιπεριφερειάρχη Αντωνία Μπούζα.


NEWSLETTER