Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 17:10

Συνάντηση του συνδυασμού Ανδροβιτσανέα στην Καρδαμύλη

Συνάντηση του συνδυασμού Ανδροβιτσανέα στην Καρδαμύλη

Συνάντηση του συνδυασμού “Ενεργοί Πολίτες Δυτικής Μάνης” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ευάγγελο Ανδροβιτσανέα, πραγματοποιήθηκε στην Καρδαμύλη.

Ο κ. Ανδροβιτσανέας, καλωσορίζοντας τα μέλη της ομάδας και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών, ζήτησε από όλους να υπηρετήσουν την κοινή προσπάθεια που θα φέρει ανάπτυξη και πρόοδο στον τόπο και να αγωνιστούν με αγάπη, όραμα, συνέπεια και ήθος.

Επίσης, συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα του Δήμου Δυτικής Μάνης, τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης, όπως, η διαχείριση των απορριμμάτων, το νερό, το αποχετευτικό, ο τουρισμός και η παιδεία.

Συμφωνήθηκε ότι οι ομάδες εργασίας θα καταθέσουν τις προτάσεις τους εντός του Ιανουαρίου. Ο Ευάγγελος Κατσουλέας είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των απορριμμάτων, η Χριστίνα Κολοκοτρώνη, αρχιτέκτονας, μαζί με τους επιχειρηματίες Κωνσταντίνο Ξυδέα και Σωτήριο Σταυρόπουλο ετοιμάζουν την πρόταση σχετικά με τον τουρισμό. Υπό εξέλιξη βρίσκονται και οι προτάσεις των εκπαιδευτικών της ομάδας Ρεβέκκας Μπεσμπέα και Νίκης Πατιστέα για θέματα παιδείας. Σύντομα, όπως αναφέρθηκε, θα αναρτηθούν οι προτάσεις και θα τεθούν σε ανοιχτή διαβούλευση.

Ενα ακόμα θέμα της συνάντησης ήταν η επικοινωνία με τους δημότες και οι τρόποι προσέγγισης τους, ώστε ν’ ακουστούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις τους και να γίνουν κοινωνοί του αγώνα για μια καλύτερη Μάνη.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι οι αλλοδαποί που ζουν στην περιοχή πρέπει να έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν. Η εγγραφή γίνεται στα ΚΕΠ Καρδαμύλης, όπου θα ενημερψθούν για τα αναγκαία έγγραφα που πρέπει να έχουν μαζί τους.