Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 17:59

Καλαμάτα: Σημαντικές εκπτώσεις στις βιτρίνες των μαγαζιών (Βίντεο)

Καλαμάτα: Σημαντικές εκπτώσεις στις βιτρίνες των μαγαζιών (Βίντεο)

"Ζεστάθηκε" και πάλι η αγορά της Καλαμάτας μετά την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων που ξεκίνησαν την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Οι καταναλωτές αυτές τις πρώτες μέρες των εκπτώσεων δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον για τις τιμές των ειδών που υπάρχουν στις βιτρίνες των μαγαζιών, έχοντας ξεκινήσει τη δική τους έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις σε αυτά που ζητούν.

Πάντως, οι εκπτώσεις σε μεγάλο ποσοστό κυμαίνονται μεταξύ του 40% και 50%, ειδικότερα σε είδη που έχουν να κάνουν με τον ρουχισμό και τα υποδήματα.

Έτσι, οι τιμές είναι σε αρκετές περιπτώσεις, κάτω από το μισό της κανονικής τους αξίας, κάτι που αποτελεί από μόνο του ένα δέλεαρ για τους καταναλωτές.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι για την Κυριακή (20/01), η λειτουργία των καταστημάτων θα είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, με προτεινόμενο ωράριο το 11.00-18.00.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της web tv της εφημερίδας “Ελευθερία” και του eleftheriaonline.gr:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iUHxA13pnjw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0d2VE4-Fb26ZqSHsN3XYae_SC4_YWYxzwxhecccW8Z6BCEPnaJzq6IpEQ}