Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 16:29

"Χορτάστε με την ψυχή σας" για τα Παιδικά Χωριά SOS

"Χορτάστε με την ψυχή σας" για τα Παιδικά Χωριά SOS

 

Ηρθε η ώρα να στρώσουμε το τραπέζι μας για τα Παιδικά Χωριά SOS και στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας!


Κάθε βρέφος του Ξενώνα Βρεφών SOS, κάθε παιδί που μεγαλώνει στα Παιδικά Χωριά SOS, κάθε νέος στις Στέγες Νέων θα βρει τη στήριξη που χρειάζεται... μέσα στην κουζίνα μας με το βιβλίο "Χορτάστε με την ψυχή σας", στο οποίο 16 σπουδαίοι άνθρωποι και σεφ χαρίζουν ο καθένας μία από τις συνταγές τους. Το βιβλίο θυμίζει τις εποχές των κόμικς στους παλιούς και φέρνει κοντά τους νέους στο κόσμο των καρέ, ενώ όλα τα έσοδα από την πώλησή του καλύπτουν τις ανάγκες του σπουδαίου Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS που παραπάνω από 20 χρόνια αγκαλιάζουν τα παιδιά χωρίς οικογένεια που ζουν και μεγαλώνουν στις εγκαταστάσεις του.
Οποιος θέλει να το αγοράσει μπορεί πλέον και από το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας, Καπετάν Κρόμπα 11, τις ώρες από 9.30 π.μ. - 5.30 μ.μ.
Για πληροφορίες και ερωτήσεις μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 27210 98660. Οι παραγγελίες γίνονται και ηλεκτρονικά στο http://www.sos-villages.gr/shop/gr

 

Ν.Κ.