Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 21:19

15 χρόνια από το Euro 2004: Καλαματιανοί θυμούνται τον θρίαμβο της Ελλάδας (Βίντεο)

Γράφτηκε από τον
15 χρόνια από το Euro 2004: Καλαματιανοί θυμούνται τον θρίαμβο της Ελλάδας (Βίντεο)

Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από την κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε εθνικό επίπεδο, την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όμως όλοι όσοι έζησαν εκείνη τη φρενίτιδα του «πειρατικού» θυμούνται πολύ καλά τις υπέροχες ημέρες του Ιουλίου του 2004.

Ήταν μία κατάκτηση που έβγαλε τους φιλάθλους στον δρόμο, ενώ ανέβασε ψηλά τον πήχη για τις προσδοκίες αναφορικά με την εθνική ομάδα.

Ξεπερνώντας ποδοσφαιρικούς σκοπέλους όπως την Γαλλία και την Τσεχία, και νικώντας στον τελικό την οικοδέσποινα Πορτογαλία, με εκείνο το γκολ του Χαριστέα που έστειλε τον ποδοσφαιρικό κόσμο στα ουράνια, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε μία απροσδόκητη πρωτιά και χάρισε σε όσους συμμετείχαν αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν μία αλησμόνητη στιγμή.

Σε αυτό το κλίμα νοσταλγίας για εκείνη την ημέρα η web tv της εφημερίδας “Ελευθερία” και του eleftheriaonline.gr γύρισε τον «χρόνο πίσω» συνομιλώντας με Καλαματιανούς φιλάθλους για την «συνταγή» της επιτυχίας της ομάδας αλλά και για το πως πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4YgEpM7eZek&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3ZUpU1Xdi36GY_6EuJZJj1QEFC_8LDeIf6ojkdGxHE4ZxjIpVqwEnJhjA}


NEWSLETTER