Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019 17:08

Νέα σεζόν για τη Χορωδία Τρίπολης

Γράφτηκε από την
Νέα σεζόν για τη Χορωδία Τρίπολης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις αρχίζει η νέα σεζόν (2019-2020) για τη Χορωδία Τρίπολης στα εντευκτήρια της (Εθν. Αντίστασης 43, Παλαιό Δημαρχείο, 2ος όροφος).

Τα τμήματά του καλλιτεχνικού σωματείου είναι τα εξής:

α) Προ-παιδική Χορωδία τα “Σκαθάρια" με αριθμό 70 παιδιών (αγόρια και κορίτσια Νηπιαγωγείου και Α' και Β' Δημοτικού). Η πρόβα γίνεται μία φορά την εβδομάδα, με μαέστρο την καθηγήτρια πιάνου, Ελένη Αλεξοπούλου.

β) Παιδική Χορωδία τα “Σπουργίτια” με αριθμό 70 παιδιών (αγόρια και κορίτσια Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού). Οι πρόβες γίνονται μία φορά την εβδομάδα, με μαέστρο τον καθηγητή μουσικής, Διονύση Καραφωτιά.

γ) Νεανική γυναικεία Χορωδία “La Vita” με αριθμό 40 νέων γυναικών. Οι πρόβες είναι βραδινές και γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, με μαέστρο την καθηγήτρια πιάνου, Ελένη Αλεξοπούλου.

δ) Μικτή Χορωδία με αριθμό 50 ατόμων (άντρες και γυναίκες). Οι πρόβες είναι βραδινές και γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, με μαέστρο την καθηγήτρια πιάνου Αμαλία Γούλα - Μαρκοπούλου. Για την ανανέωση και συμπλήρωση των τμημάτων, η Χορωδία Τρίπολης αναζητάει καινούργια πρόσωπα. Οι εγγραφές γίνονται στα εντευκτήρια της κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 8 μ.μ.


NEWSLETTER