Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 16:16

Οι νέες δράσεις του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Οι νέες δράσεις του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας

 

Ανακοινώθηκαν οι νέες δράσεις του Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας, οι οποίες θα διαρκέσουν ως το τέλος του έτους.

Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν θα είναι οι παρακάτω: - Ημερίδα «Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Γ’ λυκείου: νέοι σχεδιασμοί» στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

- Εξόρμηση στην οικία των Φέρμορ στην Καρδαμύλη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 9.15 π.μ.

Σημείο συνάντησης θα είναι τα “Notos Galleries” και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ + το εισιτήριο του πούλμαν (εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Τηλέφωνο κρατήσεων: 6976-284879 Χαρά Νικολακοπούλου, 6.30 – 9 μ.μ.

- «Η προφορική Ιστορία και οι μαθητές της Καλαμάτας: διδακτικές εμπειρίες και μεθοδολογικά ζητήματα». Εισηγητές θα είναι οι: δρ. Ιωάννης Καρακατσιάνης φιλόλογος 7ου Γυμνασίου Καλαμάτας, Μαρία Μαργαρίτη φιλόλογος 4ου Λυκείου Καλαμάτας, Κλεοπάτρα Σκαλτσά φιλόλογος 3ου Γυμνασίου Καλαμάτας. Η εκδήλωση θα γίνει στο 4ο Γενικό Καλαμάτας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

- Ημερίδα «Αρχαία Ελληνικά Γ’ λυκείου - ομάδας Ανθρωπιστικών Σπουδών» στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας τον Οκτώβριο, με είσοδο ελεύθερη.

- Βιβλιοπαρουσίαση: Μιχάλης Μακρόπουλος «Μαύρο νερό» από τις Εκδόσεις “Κίχλη” στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

- Εκδήλωση – έκθεση: «30+1 χρόνια Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας» στο φουαγιέ Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας, 2-10 Δεκεμβρίου με είσοδο ελεύθερη.

 


NEWSLETTER