Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 12:08

Εκδήλωση για διαχείριση προβλημάτων σε παιδική και εφηβική ηλικία στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Εκδήλωση για διαχείριση προβλημάτων σε παιδική και εφηβική ηλικία στα Φιλιατρά

Ημερίδα με θέμα τη «Διαχείριση προβλημάτων στην παιδική και εφηβική ηλικία» οργανώνει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων στα Φιλιατρά το επόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο.

Η ημερίδα απευθύνεται σε οποιονδήποτε εμπλέκεται με παιδιά και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, την ψυχική ενδυνάμωση και τα προβλήματα λόγου σε παιδιά από τη νηπιακή ηλικία μέχρι και την εφηβεία.

Τα θέματα των ομιλιών είναι: «Ιώσεις και εμβόλια: Προβληματισμοί» Ιωάννης Κωνσταντόπουλος διευθυντής Παιδιατρικού Τμήματος Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας. «Συμβουλές στη μεσογειακή διατροφή για παιδιά και εφήβους» Μαγδαληνή Χωραΐτη ειδικός εφαρμογών διαιτητικής, διπλωματούχος διατροφολόγος. «Ενδυνάμωση της ψυχικής ανθεκτικότητας στα παιδιά» Γεωργία Θεοδωροπούλου ψυχολόγος - αθλητική ψυχολόγος. «Αναπτυξιακά ορόσημα λόγου και ομιλίας. Ο ρόλος του λογοθεραπευτή» Ειρηλένα Παντελοπούλου λογοθεραπεύτρια MSc, εργαστηριακή συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER