Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 12:11

Ημερίδα για διαχείριση παιδιών και εφήβων στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Ημερίδα για διαχείριση παιδιών και εφήβων στα Φιλιατρά

Ημερίδα με θέμα τη «Διαχείριση προβλημάτων στην παιδική και εφηβική ηλικία» διοργανώνει ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών σήμερα Σάββατο στις 8 το βράδυ, στο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο.

Η ημερίδα απευθύνεται σε οποιονδήποτε εμπλέκεται με παιδιά, και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την υγεία, τη διατροφή, τη ψυχική ενδυνάμωση και τα προβλήματα λόγου σε παιδιά από τη νηπιακή ηλικία μέχρι και την εφηβεία.

Τα θέματα των ομιλιών είναι: «Ιώσεις και εμβόλια: Προβληματισμοί» (Ιωάννης Κωνσταντόπουλος, διευθυντής Παιδιατρικού Τμήματος Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας). «Συμβουλές στη Μεσογειακή διατροφή για παιδιά και εφήβους» (Μαγδαληνή Χωραΐτη, ειδική Εφαρμογών Διαιτητικής, διπλωματούχος διατροφολόγος). «Ενδυνάμωση της ψυχικής ανθεκτικότητας στα παιδιά» (Γεωργία Θεοδωροπούλου, ψυχολόγος – αθλητική ψυχολόγος). «Αναπτυξιακά ορόσημα λόγου και ομιλίας. Ο ρόλος του λογοθεραπευτή» (Παντελοπούλου Ειρηλένα, λογοθεραπεύτρια MSc, εργαστηριακή συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου).

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER