Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 16:13

Ζητούν τη λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ

Γράφτηκε από την

Την απρόσκοπτη και χωρίς διακοπή λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ ζητά, μετά από έκτακτη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΠΕ Μεσσηνίας.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση "ο ορισμός της Τετάρτης ως ημέρας λειτουργίας του Δημοσίου ΚΤΕΟ σημαίνει απαξίωση και ουσιαστικό κλείσιμο, αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι μόνο δύο υπάλληλοι είναι ενεργοί και μπορούν να κάνουν ελέγχους". Επιπλέον, εκφράζουν την αντίθεσή τους και καταδικάζουν "την πρόσφατη απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, για ανάθεση πρόσθετων καθηκόντων, στο Τεχνικό Τμήμα, σε υπαλλήλους που υπηρετούν στο Δημόσιο ΚΤΕΟ". Καθώς, "με την παραπάνω απόφαση, παραμένει ένας υπάλληλος του ΚΤΕΟ, σε πλήρη απασχόληση (πλήρες ωράριο) καθημερινά, για να δίνει μόνο πληροφορίες. Οι υπόλοιποι, μέχρι πρότινος υπάλληλοι υπηρετούντες στο Δημόσιο ΚΤΕΟ, εκτός της Τετάρτης, θα εργάζονται στο Τεχνικό Τμήμα της Διεύθυνσης".

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι "έως την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση του κοινού, για την μη λειτουργία του Δημοσίου ΚΤΕΟ, τις 4 από τις 5εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας".

Καλούν, λοιπόν, "τον κ. αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, να ακυρώσει την απόφαση, που του εισηγήθηκε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, και να πράξει τα δέοντα για την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοσίου ΚΤΕΟ".