Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 17:49

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης

Γράφτηκε από τον
Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μαραθόπολης, από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Όπως τονίζεται από το Σύλλογο “φέτος θα γίνει στο πλαίσιο μιας τριήμερης γιορτής τέχνης και χειροτεχνίας. Από την Παρασκευή 06/12/2019 έως και την Κυριακή 08/12/2019 σας περιμένουμε με υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες, γλυκά κεράσματα,καφέ, ζεστό κόκκινο κρασί και δύο μοναδικές κι ιδιαίτερες δράσεις.

Στην έδρα του Συλλόγου μας, στο πρώην δημοτικό σχολείο, θα φιλοξενήσουμε την ομαδική έκθεση εικαστικής κούκλας Para-myths! Ένα υπέροχο ταξίδι σε μύθους και παραμύθια! Επίσης θα πραγματοποιηθεί και εργαστήρι κατασκευής χειροποίητης κούκλας υπό την καθοδήγηση της βραβευμένης Κωνσταντίνας Μώρου. Ένα εργαστήρι για μικρά και μεγάλα παιδιά! Λεπτομέρειες θα δείτε σε ξεχωριστές αναρτήσεις.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

Το πρόγραμμα του τριημέρου έχει ως εξής:

Παρασκευή 6/12

10 π.μ. - 1 μ.μ.: Εναρξη χριστουγεννιάτικου παζαριού. Κέρασμα καφέ και γλυκών με το πέρας της Θείας Λειτουργίας για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου, προστάτη των θαλασσινών.

5 – 9 μ.μ. : Εγκαίνια Έκθεσης Εικαστικής Κούκλας Para-myths.

Σάββατο 7/12

11 π.μ. - 8 μ.μ.: Ολη τη μέρα ανοιχτά για επισκέψεις στην έκθεση και το παζάρι.

Κυριακή 8/12

11 π.μ. - 8 μ.μ: Ολη τη μέρα ανοιχτά για επισκέψεις στην έκθεση και το παζάρι.

11 π.μ. – 1 μ.μ.: Εργαστήρι χειροποίητης κούκλας.

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER