Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 18:30

Έκοψαν πίτα στον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Έκοψαν πίτα στον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Βορρέειου Πνευματικού Κέντρου έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών σε μια εορταστική εκδήλωση.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Βιβή Παντελάκη πλαισιωμένη από το διοικητικό συμβούλιο η οποία ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Σύλλογο.

Καλή χρονιά ευχήθηκε ο βουλευτής Περικλής Μαντάς επισημαίνοντας την πολυσχιδή δράση και έργο του Συλλόγου που έχει ξεπεράσει τα όρια του Δήμου. Επίσης ευχήθηκε να έχουμε ειρήνη και να είμαστε ενωμένοι δημιουργώντας μια ισχυρή αλυσίδα για τον τόπο μας.

Ευχές εκ μέρους του Δήμου έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Αυρυλιώνης ευχόμενος τα όνειρα όλων να γίνουν πραγματικότητα , δύναμη και ευτυχία.

Ακολούθησε μουσική συναυλία από την Φιλαρμονική του Συλλόγου υπό τη Διεύθυνση του Παναγιώτη Φωτεινέα και παρουσιάσει παραδοσιακών χορών από όλα τα τμήματα του Συλλόγου που την διδασκαλία έχει ο Άρης Θεοδωρόπουλος. Ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Παναγιώτης Κατσίβελας και Παναγιώτης Τσίγγανος , οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Στριμπάκος , Αντώνης Βλάχος , Νίκος Φρούσος , ο πρόεδρος της ΔΚ Φιλιατρών Διονύσης Καραβίτης , ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλιας , δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER