Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 09:22

Περιπολικά από Μαρινάκη και Ι. Λεβεντάκη στην Τριφυλία!

Περιπολικά από Μαρινάκη και Ι. Λεβεντάκη στην Τριφυλία!

 

Την εξασφάλιση δύο περιπολικών για το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας μέσα από δωρεές ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οπως ανέφερε στο σώμα, θα δοθούν δύο περιπολικά, ένα από το γιο του Γιάννη και ένα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα οποία θα είναι τζιπ.

Επισήμανε μάλιστα πως ο αντιδήμαρχος Αντώνης Βλάχος ήδη έχει έρθει σε επαφή με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας για να δουν ποια διαδικασία θα πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της δωρεάς.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ΑΤ Τριφυλίας, όπως αναδείχθηκε και από την «Ε», αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα σε οχήματα και πριν από λίγες ημέρες είχε μείνει μόνο με ένα όχημα.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Λεβεντάκης προανήγγειλε την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη στην περιοχή της Τριφυλίας, από τον οποίο μάλιστα είπε ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 400.000 για τα αδέσποτα ζώα. Εξέφρασε ακόμη την αισιοδοξία του για περαιτέρω χρηματοδότηση για τους αγροτικούς δρόμους. Οπως είπε κατά την επίσκεψη του κ. Βορίδη θα επισκεφθούν το Κέντρο «Δήμητρα, τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και τον κ. Παρασκευόπουλο, ενώ θα οργανώσουν κοινή σύσκεψη με όλους τους αγροτικούς συλλόγους της περιοχής.

Μιλώντας για τις προσπάθειες της νέας δημοτικής αρχής, ο κ. Λεβεντάκης είπε ότι θα δοθούν 500.000 ευρώ για το δρόμο Κυπαρισσία – Φιλιατρά και θα επικεντρωθούν στο γεφύρι της Τερψιθέας, ενώ τόνισε πως και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έχει υποσχεθεί 1 εκ. ευρώ.

Κ.Μπ.