Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 20:29

Ο Βασίλης Γεωργιόπουλος πρόεδρος στην Α’ ΕΛΜΕ

Γράφτηκε από την
Ο Βασίλης Γεωργιόπουλος πρόεδρος στην Α’ ΕΛΜΕ

Σε Σώμα συγκροτήθηκε την περασμένη Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, με τον Βασίλη Γεωργιόπουλο να εκλέγεται πρόεδρος.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. απαρτίζουν οι Βασίλης Γεωργιόπουλος (πρόεδρος), Σωτήρης Ξανθάκης (γενικός γραμματέας), Κωνσταντίνος Κατσούλης (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Σουρίλας (ταμίας και οργανωτικός γραμματέας), Φώτης Γαϊτάνης, Μαργαρίτα Νικολαΐδου, Παναγιώτης Πετρόπουλος (μέλη).

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, οι τακτικές συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε πρώτη και τρίτη Τρίτη του μήνα στις 7 μ.μ. στα γραφεία (Φραντζή 10) και είναι ανοιχτές σε κάθε ενδιαφερόμενο. Εκτακτες συνεδριάσεις θα πραγματοποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο και θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: “Καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας να ορίσουν αντιπρόσωπό τους, που θα είναι ο σύνδεσμος του σχολείου με το σωματείο και να αποστείλουν τα στοιχεία του στο email του σωματείου aelmemessinias@gmail.com. Ο σύνδεσμος είναι σημαντικό κομμάτι στο συνδικαλιστικό παζλ και θα πρέπει να παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. για να μεταφέρει τον παλμό και τις αποφάσεις στο σύλλογό του αλλά και τα όποια προβλήματα απασχολούν το σύλλογό του στο Δ.Σ. Επικοινωνία κάθε ενδιαφερομένου με το σωματείο μπορεί να γίνεται ή στο email του σωματείου ή στα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του ΔΣ. Τέλος ευχόμαστε το νέο έτος 2020 να είναι δημιουργικό, αγωνιστικό και διεκδικητικό υποσχόμενοι να συμβάλουμε τα μέγιστα για την επίτευξη των ευχών αυτών”.

 


NEWSLETTER