Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 19:40

Βασιλόπιτα έκοψε ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας

Γράφτηκε από την

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή που μας πέρασε ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας στην Αθήνα, στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (7ο διαμέρισμα).

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων π. Δημήτριος Κωνσταντέλλος. Φέτος τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Σιδηροκαστριτών με το μετάλλιο του Αγίου Νικολάου ο Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος Ελευσίνας, για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Μαρία Λιακάκη στην ομιλία της ανέφερε την ιστορία του Σιδηρόκαστρου και του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών, και προσκάλεσε εκ μέρους του Δ.Σ. τον Πανηπειρωτικό Σύνδεσμο και τους παρευρισκόμενους στις Λαμπαδηφορίες Σιδηροκάστρου στις 24 Μαρτίου 2020.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γεώργιος Δημόπουλος, οι σύμβουλοι του 7ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων Νικόλαος Γιαννακόπουλος και Αναστασία Αντωνιάδου-Παλαιάκη, ο Δημήτριος Μανιατάκης - πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος, ο Γεώργιος Δουδούμης από το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, o Γεώργιος Κορρές - ομότιμος καθηγητής Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος.