Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 10:15

Δεν βρέθηκαν στοιχεία στο αυτοκίνητο των δραστών

Γράφτηκε από τον
Δεν βρέθηκαν στοιχεία στο αυτοκίνητο των δραστών

Δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες μας να διαφωτίζει και πολύ την υπόθεση της ένοπλής ληστείας στην τράπεζα Πειραιώς το αυτοκίνητο των δραστών που εντοπίστηκε από τις διωκτικές αρχές. Αφού προφανώς οι ληστές φρόντισαν εγκαταλείποντας το να μην αφήσουν κανένα ίχνος πίσω τους.
Το αυτοκίνητο ένα μπλε σκούρο μάρκας Νισσάν βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής λίγο μετά το χωριό Περδικονέρι προς την Πλάτη σε σημείο πολύ κοντά στον κεντρικό δρόμο που όμως δεν υπήρχε καμία οπτική επαφή. Το ανοικτό του παράθυρο κίνησε τις υποψίες πολίτη που ενημέρωσε την αστυνομία και έτσι βρέθηκε.  Όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα στις 4 Οκτωβρίου και χθες ο ιδιοκτήτης του το παρέλαβε , αφού εξερευνήθηκε ενδελεχώς από άνδρες της σήμανσης , χωρίς ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξουν σημαντικά ευρήματα.
Πλέον από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η συμμετοχή τρίτου ατόμου στην ληστεία που πιθανότατα να είχε υποστηρικτικό ρόλο στην διαφυγή τους , ενώ το ότι χρησιμοποίησαν το επαρχιακό δίκτυο σημαίνει είτε ότι γνώριζαν καλά την περιοχή είτε ότι την είχαν εξερευνήσει πριν το χτύπημα τους.
Πάντως σύμφωνα πάλι με πληροφορίες ούτε το κλειστό κύκλωμα της τράπεζας φαίνεται να βοηθά πολύ το έργο της αστυνομίας.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER