Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 18:44

Συναντήσεις της ΑΔΕΔΥ στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

 

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε χθες κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ και συναντήθηκε με εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα, ενόψει του νέου ασφαλιστικού νόμου και της απεργιακής κινητοποίησης την ερχόμενη Τρίτη.

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Χαράλαμπος Λυμπεράς, μαζί με τον πρόεδρο και μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας επισκέφθηκαν αρχικά το νοσοκομείο της πόλης και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που υπάρχουν, στη συνέχεια σχολεία και υπηρεσίες, για να καταλήξουν στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκαν με το δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη και με εργαζόμενους του δήμου.

Μιλώντας για αυτή την επίσκεψη ο κ. Λυμπεράς τόνισε: «Από χθες κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ κατέβηκε στο νομό, για να ενημερώσουμε για το ασφαλιστικό και την απεργία που είναι την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου. Είχαμε συνάντηση με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και τους εργαζόμενους σε σχολεία, υπηρεσίες και το δήμο. Στο νοσοκομείο υπήρχε έντονος προβληματισμός από τους εργαζόμενους για την τύχη και το μέλλον του. Το νοσοκομείο αυτό εκτιμούμε πως είναι άκρως απαραίτητο για την ευρύτερη περιοχή, πάση θυσία πρέπει να συνεχίσει τη λειτουργία του και να στελεχωθεί με επαρκές προσωπικό για να μπορέσει να λειτουργήσει και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής».

Κ.Μπ.