Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 09:57

Η νέα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας

Η νέα διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας

 

Συγκροτήθηκε η νέα λιμενική επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας με απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με αριθμό φύλλου 113.

Αυτή αποτελείται από: Τον αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Νικόλαο Γιαννουλάτο προϊστάμενο Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας, ως αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από τον υποπλοίαρχο Λ.Σ. Αθανάσιο Πετρόπουλο υπολιμενάρχη Καλαμάτας. Τον Ιωάννη Κάββουρα προϊστάμενο του Τελωνείου Καλαμάτας, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Χαράλαμπο Χρονόπουλο τελωνειακό.

Τον Νικόλαο Αλεξανδρόπουλο γεωπόνο, αναπληρούμενο από την Αγγελική Καπόγλη ιατρό. Τον Παναγιώτη - Γεώργιο Λιοντήρη πολιτικό μηχανικό, αναπληρούμενο από τη Σταυρούλα Μαλαπάνη λογίστρια. Τη Δήμητρα Ανδρινοπούλου φιλόλογο, αναπληρούμενη από τον Παναγιώτη Μητρόπουλο μηχανολόγο μηχανικό. Τον Αντώνιο Βλάχο αστυνομικό, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Τριφυλίας, αναπληρούμενο από τον Παναγιώτη Μπλάνα ιδιωτικό υπάλληλο, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Πύλου - Νέστορος, κατόπιν υποδείξεως του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου. Τον Μενέλαο Κούτελα επιχειρηματία, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, αναπληρούμενο από τον Παναγιώτη Πουλημένο επιχειρηματία. Τον Αντώνιο Καλογερόπουλο πρόεδρο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Καλαμάτας, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας, αναπληρούμενο από τον Γεώργιο Κανέλη γενικό γραμματέα της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής θα εκλεγεί μεταξύ των μελών της, ενώ η θητεία της Λιμενικής Επιτροπής είναι τριετής.

Κ.Μπ.