Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 07:53

Διακοπές ρεύματος σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Τριφυλία

Γράφτηκε από την

 

 

Διακοπές ρεύματος για εκτέλεση απαραίτητων τεχνικών εργασιών προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στην Καλαμάτα και σε περιοχές των Δήμων Μεσσήνης και Τριφυλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση, σήμερα Πέμπτη από τις 8 έως και τις 11 το πρωί διακοπή θα σημειωθεί εκατέρωθεν των οδών Ζουμπούλη και Ταξιαρχών. Από τις 11 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι εκατέρωθεν των οδών Θησέως και Αρσινόης στο ύψος της πύλης της Μονής Υψωσης Τιμίου Σταυρού. Από τις 11.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι εκατέρωθεν της οδού Σπάρτης στο ύψος της πύλης του στρατοπέδου “Παπαφλέσσα”. Από τη 1 έως τις 2 το μεσημέρι στο συνοικισμό Νικηταρά.

Επίσης στην Τριφυλία σήμερα Πέμπτη το ρεύμα θα κοπεί από τις 8 έως τις 11.30 το πρωί στην έξοδο των Φιλιατρών προς Κυπαρισσία, από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι στο Λιμενάρι Φιλιατρών, και από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών στο δρόμο προς Μάραθο.

Την Παρασκευή, από τις 8 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνει η περιοχή από τη διασταύρωση Ασπροχώματος έως τον κόμβο Μεσσήνης, η ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας, καθώς επίσης το Αεροδρόμιο (πολιτικό και στρατιωτικό τμήμα) και η Μικρομάνη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τους χρόνους λήξης της διακοπής που αναφέρονται πιο πάνω.