Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 20:24

Καταδικάζουν την επίθεση σε δημοτικούς αστυνομικούς στη λαϊκή της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Καταδικάζουν την επίθεση σε δημοτικούς αστυνομικούς στη λαϊκή της Καλαμάτας


Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας καταγγέλλει με έντονο τρόπο την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν συνάδελφοι, δύο δημοτικοί αστυνομικοί, κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας το Σάββατο 16 του μήνα, από έμπορο-παραγωγό της λαϊκής αγοράς.

Καταδικάζει “απερίφραστα το σοβαρό αυτό περιστατικό λεκτικής, αλλά κυρίως σοβαρής σωματικής βίας που υπέστησαν οι δημοτικοί αστυνομικοί”. Παρατηρεί ότι “είναι πραγματικά θλιβερό να πλήττεται η σωματική ακεραιότητα και η ψυχική υγεία των καθημερινά αγωνιζόμενων εργαζομένων για τον έλεγχο της νομιμότητας, ειδικότερα κατά την περίοδο τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό του Covid-19, από ανθρώπους που αντιδρούν με μεθόδους τρομοκράτησης, τραμπουκισμού και σωματικής βίας έναντι των εκάστοτε ελεγκτικών οργάνων. Αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι με κανέναν τρόπο ανεκτές”.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μεσσηνίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους δημοτικούς αστυνομικούς και δηλώνει ότι “θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και θα στηρίξει τις όποιες αποφάσεις τους”.


NEWSLETTER