Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 19:24

Ενημέρωση επαγγελματιών τουρισμού στην Κυπαρισσία

Ενημέρωση επαγγελματιών τουρισμού στην Κυπαρισσία

Ενημερωτική εκδήλωση για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ώστε να λαμβάνονται όλα τα μέτρα αποτροπής διασποράς του κορονοϊού διοργανώνει η Ενωση Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας.

Η ενημέρωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 17 του μηνός στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.
Στόχος είναι να ενημερωθούν σωστά όλοι οι εμπλεκόμενοι επαγγελματίες με τον τουρισμό ώστε η περιοχή της Τριφυλίας να συνεχίσει να παραμένει ασφαλής, αλλά και με ασφάλεια να υποδεχθεί τους επισκέπτες και τουρίστες, ώστε ξέγνοιαστα να απολαύσουν τις ομορφιές της.
Στο κάλεσμα της η Ενωση αναφέρει:
«Ενημερώνουμε τα μέλη της Ενωσης Ιδιοκτητών Ξενοδοχείων και Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας καθώς και τα καταστήματα μαζικής εστίασης Τριφυλίας ότι την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα “Αλέκος Παπαδόπουλος” στην Κυπαρισσία, θα γίνει ενημέρωση επί των υγειονομικών πρωτοκόλλων (Covid-19) από εξειδικευμένο ομιλητή.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ενωσή μας, σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών, προκειμένου να ενημερωθούμε σωστά και να είναι η περιοχή μας ένας ασφαλής προορισμός».