Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 16:01

Ο Γιώργος Μπουγάς νέος πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας

Ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Μπουγάς είναι ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση στις εκλογές που διεξήχθησαν τη Δευτέρα στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” στην Καλαμάτα.

Στο Δ.Σ. εκλέχθηκαν επίσης οι Κωνσταντίνος Μαστραγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Κότσης, Δημήτριος Κονταξής και Εβελυν Γκούζου.

Σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση στις κάλπες και συνολικά ψήφισαν 190 μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στην κατάσταση ψηφισάντων της Εφορευτικής Επιτροπής. Οσον αφορά τις ψήφους:

Υποψήφιοι πρόεδροι: Μπουγάς 102, Παναγόπουλος Νεκτάριος 71 ψήφοι.

Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο: Μαστραγγελόπουλος Κωνσταντίνος 76 ψήφοι, Κότσης Κωνσταντίνος 70, Κονταξής Δημήτρης 48, Γκούζου Εβελυν 45, Σταυρόπουλος Σταύρος 40, Γιαννακόπουλος Νικόλαος 39, Στασινόπουλος Αναστάσιος 27, Ψώνης Σπυρίδων 26, Ρεϊτζόπουλος Γεώργιος 21, Κολοκοτρώνη Χριστίνα 12 ψήφοι.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, το νέο Δ.Σ. συνέρχεται μέσα σε 10 μέρες από την εκλογή του για να οριστούν οι αρμοδιότητες των μελών του.