Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 09:41

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ζητεί επαναλειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς

Γράφτηκε από την
Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών ζητεί επαναλειτουργία της Τράπεζας Πειραιώς

 

 

Την επαναλειτουργία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης με νέα του επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου.

Καθώς, όπως τονίζουν οι έμποροι, δεν έχει απαντηθεί κανένα από τα ερωτήματα της επιστολής τους στις 31 Μαΐου, επανέρχονται στο συγκεκριμένο ζήτημα και χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Κανείς υπεύθυνος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να δώσει απαντήσεις σχετικά με την επαναλειτουργία τού υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή των Φιλιατρών. Το πρόβλημα με τη μη λειτουργία τού καταστήματος είναι φανερό και στις γειτονικές πόλεις που καθημερινά έξω από την πόρτα των καταστημάτων συνωστίζονται πελάτες της Τράπεζας, υπό υψηλές θερμοκρασίες και ήλιο, περιμένοντας να εξυπηρετηθούν.

Απαντήσεις δεν πήραμε ούτε για την επαναλειτουργία τού καταστήματος αλλά ούτε και για την αντικατάσταση του μηχανήματος ATM στην πόλη των Φιλιατρών. Ενα ΑΤΜ που λόγω της μη λειτουργίας του υποκαταστήματος εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πελάτες, κατοίκους κι επισκέπτες της τράπεζας. Ενα μηχάνημα με σοβαρά προβλήματα λειτουργίας για το οποίο, σε προηγούμενες επαφές μας, έχετε δεσμευτεί για την αντικατάστασή του.

Παρακαλώ πολύ όπως πάρετε θέση και μας ενημερώσετε σχετικά με την επαναλειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά. Οι πολίτες των Φιλιατρών αξίζουν μια απάντηση κι όχι την αδιαφορία σας, γιατί όταν χρειάστηκε ήταν εκεί να στηρίξουν την Τράπεζα Πειραιώς, πράγμα που ακόμα κάνουν».

Την επιστολή επίσης κοινοποιούν στους Ανδρέα Σταυρόπουλο περιφερειακό διευθυντή Πελοποννήσου της Τράπεζας Πειραιώς και Στέλιο Ηλιάδη γενικό διευθυντή Δικτύου, στους βουλευτές Μεσσηνίας, τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον  αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Ευστάθιο Αναστασόπουλο, τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, το Τοπικό Συμβούλιο Δ.Ε. Φιλιατρών, τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και τα ΜΜΕ Μεσσηνίας.


NEWSLETTER