Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 19:58

Συγκέντρωση της “Ανταρσίας στο Μοριά” στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την
Συγκέντρωση της “Ανταρσίας στο Μοριά” στα Φιλιατρά

 Κάλεσμα στην εκδήλωση που διοργανώνει στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, αύριο Πέμπτη στις 8 το βράδυ, απευθύνει η “Aνταρσία στο Μοριά” ώστε να δοθεί μήνυμα ενάντια στο φασισμό και την ξενοφοβία και να συνυπάρξουν αρμονικά ντόπιοι και μετανάστες.

Χαρακτηριστικά τονίζεται:

«Από τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Κούλη Μητσοτάκη και των συν αυτώ, επιχειρείται ένας αστραπιαίος πόλεμος. Πόλεμος με στόχο την ενίσχυση του κεφαλαίου, εις βάρος του κόσμου της εργασίας, των ανέργων, των φοιτητών και των μεταναστών. Ενας αστραπιαίος πόλεμος εις βάρος κάθε δικαιώματος ελευθερίας καθώς και της ίδιας της δημοκρατίας.

Στα Φιλιατρά, στην πλατεία Καποδιστρίου (κεντρική πλατεία) η ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο Μοριά διοργανώνει στις 16 Ιούλη 2020 και ώρα 8:00 μ.μ. αντιρατσιστική, αντιφασιστική, εκδήλωση αλληλεγγύης με μουσική στους μετανάστες Αφρικανούς και όχι μόνο. Διοργανώνει στη δημοκρατική πόλη των Φιλιατρών έναν αγώνα, απ’τους πολλούς που θα δοθούν στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αγώνα για να σταματήσει το δηλητήριο που χύνουν οι απανταχού “Φυρερίσκοι”. Δεν υπάρχουν έθνη εγκληματιών. Μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά ντόπιοι και μετανάστες. Ο εχθρός είναι ένας και κοινός: η κοινωνία του κέρδους, ο καπιταλισμός. Που δημιουργεί φτώχεια, απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών των τρίτων χωρών, ρύπανση και καταστροφή του περιβάλλοντος, πολέμους, μετανάστευση. Αυτός είναι η αιτία γιγάντωσης του δηλητηριώδους φιδιού που στηρίζει το σύστημα: του φασισμού – ναζισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER