Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 11:24

Έγκλημα στα Φιλιατρά: Απολογείται σήμερα ο 34χρονος Πακιστανός (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Έγκλημα στα Φιλιατρά: Απολογείται σήμερα ο 34χρονος Πακιστανός (βίντεο)

Στο δικαστικό μέγαρο Κυπαρισσίας έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί για να απολογηθεί ο 34χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 57χρονης την περασμένη Τετάρτη στη Γιόλακα Φιλιατρών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του και να εξιχνιάσουν την υπόθεση, καθώς είχαν στα χέρια τους αφενός οπτικό υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν στο εξωτερικό του σπιτιού, που έδειχναν το άτομο που μπήκε και βγήκε από το σπίτι κρατώντας ένα μαχαίρι και αφετέρου αρκετές μαρτυρίες.

Ο 34χρονος την Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας που του απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια. Από εκεί του δόθηκε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα στις 11 το πρωί. Μάλιστα ο 34χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, ενώ κανένας δικηγόρος από το Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας δεν δέχθηκε να τον εκπροσωπήσει. Ετσι μετά από έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. του συλλόγου αποφασίστηκε να τον εκπροσωπήσει ο πρόεδρός του Αθανάσιος Πετρόπουλος.

Από την πλευρά του ο 34χρονος αρνείται τις κατηγορίες ότι αυτός διέπραξε το έγκλημα. Πάντως η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την εξεύρεση και αξιοποίηση και άλλων στοιχείων, μέσω αποτυπωμάτων και DNA.

 Κ.Μπ.


NEWSLETTER