Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 09:39

Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Αντίδραση στο κλείσιμο καταστήματος της Πειραιώς

Γράφτηκε από τον
Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών: Αντίδραση στο κλείσιμο καταστήματος της Πειραιώς

Οριστικό είναι το τέλος λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά, όπως ενημερώνονται οι πελάτες της με ηλεκτρονικά μηνύματα, σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών.

Τονίζει επίσης ότι σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών προσπάθησαν αυτό το τέλος να μην συμβεί.
Από την πλευρά του συλλόγου γίνεται αναφορά στις επιστολές που είχαν σταλεί προς την τράπεζα για το θέμα της λειτουργίας του υποκαταστήματος, όπως και στις απαντήσεις που δόθηκαν από την τράπεζα, όπου τονίζεται ότι πλέον θα εξυπηρετούνται από το κατάστημα της Κυπαρισσίας και από το ΑΤΜ που θα παραμείνει στα Φιλιατρά.
Χαρακτηριστικά από το σύλλογο τονίζεται: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών με επιστολή του στις 31 Μαΐου 2020 προς τα κεντρικά της Τράπεζας Πειραιώς, ζήτησε ενημέρωση σχετικά με το ουσιαστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος στην περιοχή των Φιλιατρών λόγω του COVID-19, όπως και για την επαναλειτουργία του, καθώς και για την αντικατάσταση του ATM. Ακολούθησε και δεύτερη επιστολή στις 26 Ιουνίου 2020, εφόσον μέχρι τότε δεν υπήρξε απάντηση. Στις 7 Ιουλίου 2020 λάβαμε ταχυδρομικά την απαντητική επιστολή τής Τράπεζας Πειραιώς την οποία κοινοποιούμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στο λογαριασμό του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών. Στις 3 Ιουλίου λάβαμε άλλη μια επιστολή με την απάντηση της Τράπεζας Πειραιώς.
Ολα αυτά πριν ξεκινήσει η τράπεζα να στέλνει μηνύματα στο win e-banking και sms στα κινητά των πελατών, ένα sms που με λίγα λόγια ενημερώνει τους Φιλιατρινούς πελάτες πως Τράπεζα Πειραιώς στα Φιλιατρά τέλος. Ενα τέλος που ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών προσπαθούσε εδώ και ένα χρόνο να μην συμβεί».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER