Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 15:44

Τριφυλία: Φόλες στα σκυλιά του Λεβεντάκη

Γράφτηκε από την
Τριφυλία: Φόλες στα σκυλιά του Λεβεντάκη

 

Δηλητηριασμένα βρήκε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης δύο σκυλιά του επιστρέφοντας την Τετάρτη το απόγευμα στο σπίτι του. Προφανώς κάποιος ή κάποιοι ρίχνοντας φόλες δηλητηρίασαν τα δύο σκυλιά που ήταν οικόσιτα.

Το γεγονός καυτηρίασε άμεσα ο κ. Λεβεντάκης μιλώντας για κτηνωδία από κάποιον απάνθρωπο, ενώ ήδη κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Α.Τ. Τριφυλίας.

Μάλιστα αναφερόμενος στο συμβάν ο δήμαρχος τόνισε: «Πέραν της βαθιάς θλίψης μου, θα ήθελα να εκφράσω την απέχθεια και τον αποτροπιασμό μου για την κτηνωδία, που έλαβε χώρα στην οικία μου, κατά τις ώρες που απουσίαζα στο γραφείο μου και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο σκύλων μου, από αγνώστους. Ο κτηνίατρος που τα εξέτασε, έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε κατόπιν γενομένων τοξικολογικών εξετάσεων να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου τους. Του όλου θέματος έχει επιληφθεί και το Α.Τ. Τριφυλίας, πράττοντας τα δέοντα και έχω ήδη προβεί σε μήνυση κατ' αγνώστων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Είναι, το λιγότερο, απάνθρωπο αυτό που συνέβη, από κάποιους που θεωρούνται και "άνθρωποι" και θέλω να ελπίζω πως θα βρεθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με το νόμο, μιας και ο θάνατος ζώου από δηλητηρίαση αποτελεί ποινικό αδίκημα. Γιατί άνθρωπος που φέρεται κατ' αυτόν τον κτηνώδη τρόπο σε ένα ζώο, είναι ικανός για όλα!».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER