Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 19:54

Καλαμάτα: Οι κάτοικοι στην Πλάκα - Πλακωτά ξεκινούν κινητοποιήσεις για το δίκτυο ύδρευσης

Καλαμάτα: Οι κάτοικοι στην Πλάκα - Πλακωτά ξεκινούν κινητοποιήσεις για το δίκτυο ύδρευσης

 

Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις μέχρι να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με την πίεση στο δίκτυο ύδρευσης είναι οι κάτοικοι της περιοχής Πλάκας - Πλακωτά Δήμου Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που οι κάτοικοι όλης της περιοχής Πλάκας - Πλακωτά Δήμου Καλαμάτας ενωθήκαμε για να ζητήσουμε από τις αρμόδιες αρχές κάτι αυτονόητο: Αξιοπρεπή πίεση στο δίκτυο ύδρευσης!

Συγκεντρώσαμε υπογραφές από ενδεικτικό αριθμό κατοίκων (120 περίπου) και επιδώσαμε σχετική διαμαρτυρία στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΚ, δημοσιεύοντας παράλληλα το γεγονός προκειμένου ασκηθεί η δέουσα πίεση.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος, από την πρώτη στιγμή, ασχολήθηκε προσωπικά με το θέμα μας δίνοντας τις κατάλληλες εντολές.

Συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εμφανίστηκαν στην περιοχή μας και τοποθετήθηκαν μετρητές πίεσης στο σύστημα ύδρευσης, ενώ η επίσημη απάντηση δεν άργησε να έρθει. Το πρόβλημα βρέθηκε! Δεν υπάρχει πρόβλημα! Ολοι οι κάτοικοι της περιοχής λέμε ψέματα! Οι αρμόδιοι κύριοι της ΔΕΥΑΚ αμφισβητούν αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας και βιώνουμε καθημερινά.

Ολοι εμείς, οι ψεύτες λοιπόν, έχουμε να ανακοινώσουμε το εξής:

Η πίεση κύριοι της ΔΕΥΑΚ θα αυξηθεί! Η πίεση που μπορούμε να αυξήσουμε για να λυθεί το πρόβλημά μας! Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας και συνεχίζουμε ενωμένοι μέχρι να βρεθεί λύση. Προχωράμε σε συγκέντρωση ακόμα περισσότερων υπογραφών και σε ανάδειξη επιτροπής που θα μας εκπροσωπεί. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις επόμενες κινήσεις μας καλώντας τα τοπικά ΜΜΕ να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το πρόβλημα.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο, του υπενθυμίζουμε όμως ότι πληρώνουμε και εμείς τα ίδια τέλη με τους κατοίκους του κέντρου και της παραλίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής Πλάκας - Πλακωτά Δήμου Καλαμάτας”.