Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 17:11

Με μέτρα για κορονοϊό το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Με μέτρα για κορονοϊό το φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Καλαμάτα

Φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” θα είναι... αλλιώς, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Ενημερώνει πως το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - “Οδηγητή” στη Καλαμάτα, όπως και σε όλη την Ελλάδα, προσαρμόζει τις εκδηλώσεις του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Παρατηρεί πως “το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, με αίσθημα ευθύνης, πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας, για να προφυλάξουμε σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες την υγεία των μελών και φίλων του κόμματος και της ΚΝΕ. Ετσι θα κάνουμε και στο Φεστιβάλ”.
Στα πλαίσια αυτά προσαρμόζεται το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης του Φεστιβάλ στη Καλαμάτα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο αλσύλλιο της Περιφέρειας (στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 21.15 ομιλία από τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Μουσικό πρόγραμμα από νεανικά συγκροτήματα.
Για την προστασία των επισκεπτών θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα: Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του Φεστιβάλ οι επισκέπτες του θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί, με τις απαραίτητες αποστάσεις. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Το Τομεακό Συμβούλιο Μεσσηνίας της ΚΝΕ καλεί “τη νεολαία, με τη συμμετοχή της στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή", να δώσει αποφασιστική απάντηση στην κυβέρνηση, το κράτος και το σύστημα, που της κουνάνε το δάχτυλο, για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους. Να στείλει δυναμικό μήνυμα "οργανωμένης απειθαρχίας" στη βαρβαρότητα που ζούμε, στη χρεοκοπημένη πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων σε βάρος των πολλών”.
Καταλήγοντας αναφέρει πως “το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή": «Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή!», θα ακουστεί δυνατά!”.